Delice'de çiftçiler bilgilendirildi

Delice

Kırıkkale'nin Delice İlçesi'nde çiftçileri bilgilendirme toplantısı yapıldı. Delice Belediye toplantı salonunda akşam saatlerinde yapılan toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Balışeyh İlçe Müdürü Oğuzhan Guni, Delice Üzüm Üreticile

BAĞCILIK EĞİTİMİ

Toplantının açılışında bir konuşma yapan İl Müdürü Recep Kırbaş; çiftçi eğitim toplantılarını önemsediklerini belirterek mevsimine ve yerine göre bu tür toplantıları devam ettireceklerini söyledi. Delice için bağcılık ve kavun karpuz yetiştiriciliğinin önemli olduğunu ve her geçen gün üretim bilincinin arttığını gördüklerini sözlerine ekledi.

 

GÖRSEL SUNUM YAPILDI

Toplantıda özel bir firmanın Orta Anadolu Bölge Müdürü tarafından bağlarda floksera, külleme, kurşuni küf, mildiyö, salkım güvesi, unlu bit, floksera, kırmızı örümcek,  sebze ve meyvelerde;  kavun sineği, tel kurdu, çökerten, antraknoz gibi hastalık ve zararlılar ile yabancı ot mücadelesi konularında görsel bir sunum yapıldı. Kimyasal ilaç kullanımının önemi, kalıntı süreleri ve ilaç kullanımında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantı çitçilerin sorularının cevaplandırılmasıyla son buldu.

 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı